Organisatie

De intocht van Sinterklaas in Arnhem wordt georganiseerd door Stichting Sinterklaasintocht Arnhem. In samenwerking met o.a. gemeente Arnhem en Platform Binnenstad Arnhem organiseren we dit heerlijke kinderfeest op zaterdag 13 november 2021.

Een échte Sinterklaasintocht in 2021

Yes, het mag weer! Samen met alle kinderen, ouders, grootouders, verzorgenden en andere belangstellenden verwelkomen we Sinterklaas op zaterdag 13 november in Arnhem! Na aankomst op de Rijnkade rijdt Sinterklaas op zijn schimmel Ozosnel door de binnenstad, om uiteindelijk plaats te nemen in zijn werkkamer in de Eusebiuskerk. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws over het programma en de route van de intocht.

Sinterklaasfilm 2020

Afgelopen jaar was het door de Coronamaatregelen helaas niet mogelijk om een intocht te organiseren. Daarom is de intocht van Sinterklaas in het grootste geheim gefilmd. De aankomst verliep niet zonder problemen, maar gelukkig kreeg Sinterklaas hulp van zijn trouwe vrienden én de burgemeester van Arnhem. Benieuwd naar de film? Bekijk hem op ons YouTube-kanaal.

Stichting Sinterklaasintocht Arnhem

Wil je met ons in contact komen? Stuur ons dan een e-mail.

Organisatie

De intocht van Sinterklaas in Arnhem wordt georganiseerd door Stichting Sinterklaasintocht Arnhem. In samenwerking met gemeente Arnhem en Platform Binnenstad Arnhem organiseren we dit heerlijke kinderfeest, dit jaar op zaterdag 14 november 2020.

Sinterklaasfilm

Door de op dit moment geldende Coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om een echte intocht met publiek en prachtige stoet te organiseren. Om te voorkomen dat er grote groepen belangstellenden samenkomen om Sinterklaas te verwelkomen in Arnhem hebben we besloten een geheime aankomst te organiseren. De geheime aankomst wordt gefilmd waardoor we een unieke Sinterklaasfilm kunnen realiseren.

Lancering film

De Sinterklaasfilm wordt op zaterdag 14 november 2020 om 14.00 uur op deze website gepresenteerd. Daarnaast zal de film te zien zijn op ons YouTube-kanaal.

Uitzendingen op TV

RTV Arnhem zal de speelfilm op zaterdag 14 en zondag 15 november elk uur uitzenden!

Trailer

Benieuwd naar de avonturen van Sinterklaas en zijn gevolg in Arnhem? Bekijk dan nu alvast de trailer.

Partners

Voor de totstandkoming van de Sinterklaasintocht werken de volgende partijen samen: